rundrejser til malaysia

Bæredygtighed

Hos Orient Travel tager vi vores ansvar, når det gælder miljø, dyr, natur og menneskerettigheder.

Orient Travel stiller høje krav til alle samarbejdspartnere som f.eks. transportselskaber ved kun at bruge moderne transportmidler (el-, hybrid- eller brændstofbesparende køretøjer). Vi foretrækker ofte offentlig transport som tog til længere afstande, hvor det er muligt og kan tilbydes på en sikker måde.

Vi er meget opmærksomme på bæredygtigheden af alle overnatningssteder, for eksempel ved at sikre, at de genbruger så meget som muligt. Vi opfordrer også vores rejsende til at hjælpe os ved f.eks. at hænge deres håndklæder til tørre i stedet for at skifte dem hver dag.

Administrativt har vi også flyttet al den håndtering, der kan flyttes, til den digitale verden, og vi undgår at printe på papir eller trykke brochurer. I dag sender vi også alt til vores rejsende digitalt, såsom flybilletter, rejseprogrammer, rejsecertifikater, vouchers osv.

Orient Travel tager selvfølgelig også sit ansvar over for dyrene, og vi undgår at besøge “showfarme”, hvor dyrene holdes under dårlige forhold, og vi bruger heller ikke dyr som transportmiddel ved attraktioner osv.

Og sidst, men ikke mindst, har vi altid bestræbt os på at sikre, at vores aktiviteter kommer lokalbefolkningen til gode, og vi bestræber os på at vise det virkelige og nutidige liv, der giver hele rejsen en sammenhæng og en nærhed at vende tilbage til. Vores rejsende skal føle sig som en del af kulturen, mærke pulsen og komme hjem med en rigere forståelse af verden og menneskene i den.