Find din destination her

Armenien


Nogle af verdens ældste kirker og klostre findes her smukt beliggende i det bjergrige landskab. I Kaukasus skilles Europa og Asien. Der findes dog ingen skarp naturlig grænse – hverken geografisk eller kulturelt – mellem de to verdensdele. Vi tilbyder nøje udformede rejser til Armenien og Kaukasus.

Utforska

Armenien

Antal ture: 3 st

Læs mere

Bhutan


At en gang i livet rejse til Bhutan er manges drøm! I dette mytiske land ved foden af den mægtige Himalaya-bjergkæde vil du blive budt varmt velkommen af den buddhistiske lokalbefolkning. Der er en ro her, som fører tankerne til Shangri-La, og at rejse i dette naturskønne land tilføjer virkelig en ekstra dimension til livet.

Vi skræddersyr din rejse til Bhutan, så du er velkommen til at sende din forespørgsel ved at udfylde formularen nedenfor. Velkommen til Bhutan med Orient Travel!

Utforska

Bhutan

Antal ture: 0 st

Læs mere

Botswana


Tag med os på en fantastisk safarirejse til Botswana, oplev elefantparadiset Chobe og det imponerende Okavangodelta – verdens største indlandsdelta. I Botswana er alt “langt fra vejen”, og vi rejser med bil, båd og fly for at komme til alle de vidunderlige steder i landet. Et tip er at tage en afstikker til de nærliggende Victoria Falls i Zimbabwe, som kan gøres som en dagstur eller et længere ophold.

Vi skræddersyr din rejse til Botswana, så du er velkommen til at sende din forespørgsel ved at udfylde formularen nedenfor. Velkommen til Botswana med Orient Travel!

Utforska

Botswana

Antal ture: 0 st

Læs mere

Burma


Urørt natur, rig historie og kultur, og ikke mindst burmesere selv giver en uforglemmelig rejse. Myanmar, som under kolonitiden fik navnet Burma, er et af de få lande i verden som stadig kan overraske og overvælde den rejsende med sin uberørthed og smukke natur, men også med sin rige historie, kultur og levende tradition.

Utforska

Burma

Antal ture: 4 st

Læs mere

Cambodia


Med smuk natur, spændende historie og fantastiske templer tilbyder Cambodia masser af oplevelser. Den levende kultur og gripende historie gør landet til et spændende rejsemål og et herlig måde at opleve Cambodia, og ligeledes dets fascinerende naboland Vietnam, er gennem en af alle vores rejser gennem de to lande.

Utforska

Cambodia

Antal ture: 3 st

Læs mere

Dubai og UAE


De Forenede Arabiske Emirater er kendt for sin rigdom og spektakulære bygninger. Landet består af syv emirater hvoraf Dubai og Abu Dhabi er de største og rigeste. Vi tilbyder nu muligheden for at opleve landet i al sin pragt, både som enkelt rejsemål og i kombination med for eksempel Oman. Man kan også tage en kortere eller længere stop-over i landet når man rejser til Asien med mellemlandning i Dubai eller Abu Dhabi.

Utforska

Dubai og UAE

Antal ture: 7 st

Læs mere

Egypten


Fra Kairo og den mægtige flod Nilen til ørkenens oaser og havets varme, Egypten har alt. Lær det antikke Egyptens fantastiske historie at kende gennem faraonernes alle bygningsværker.

Utforska

Egypten

Antal ture: 26 st

Læs mere

Georgien


Oplev georgiske festmåltider, vinsmagninger og den mægtige bjergkæde Kaukasus. Gerogien ligger i det sydlige Kaukasus hvor Europa møder Asien. Landet har gennem historien været udsat for regionens stormagter Persien, Tyrkiet og Rusland.

Utforska

Georgien

Antal ture: 3 st

Læs mere

Indien


Et uændeligt mylder af mennesker og farver er et af Indiens virkelige kendetegn. Indien er et stort land med mange spændende seværdigheder spredt over hele landet. Vi tilbyder flere rejseprogrammer med udgangspunkt i den gyldne trekant samt rejser til Kerala og Ladakh. Oplev dette farverige land gennem vores rejse til Indien.

Utforska

Indien

Antal ture: 9 st

Læs mere

Indonesien


Den indonesiske øverden er virkelig et masgiskt rejsemål med grønne bjerge, regnskov, paradisstrande og koraller. I kombination med rig historie og spændende kultur kan vi her opleve landets store mangfoldighed og variation. Oplev dette fascinerende land på vores rejser til spændende Indonesien.

Utforska

Indonesien

Antal ture: 4 st

Læs mere

Israel


Israel er fuldt af historiske og kulturelle seværdigheder i store mængder og stor mangfoldighed. Landets rige historie præger hvert hjørne af det Hellige land og vi kan her besøge alle de vigtige steder fra Bibelen eller nyde storby, sol og bad ved Middelhavet i Tel Aviv. Vi tilbyder både grupperejser og individuelt arrangerede rejser til Israel, blandt andet vores Grupperejse til det Hellige land Israel, hvor vi rejser gennem tiden i Jerusalem og Tiberias.

Utforska

Israel

Antal ture: 6 st

Læs mere

Jordan


En spændende historie, klippebyen Petra og det Døde Hav gør Jordan til et optimalt rejsemål. Jordan er et af de mest velstående arabiske lande. Den kongelige familie, som menes stamme direkte fra profeten Muhammed, har længe nydt bred respekt.

Utforska

Jordan

Antal ture: 12 st

Læs mere

Kaukasus


Mellem det Sorte Hav i vest og det Kaspiske Hav i øst løber den mægtige bjergkæde Kaukasus. Hele det område hvor bjergkæden indgår kalles Kaukasus og tilhørte tidligere Sovjetunionen. Idag regnes Nordkaukasus med hoveddelen af Kaukasus til Rusland. Sydkaukasus er delt op i de tre selvstændige stater Georgien, Armenien og Azerbajdzjan.

Utforska

Kaukasus

Antal ture: 2 st

Læs mere

Malaysia


Spændende rejser til Malaysia i Sydøstasien. Malaysia er et fascinerende kulturrigt land, kendt for hvide paradisstrande, fantastiske regnskove og moderne storbyer. Landet består af to dele, den malaysiske halvø og den nordlige del af Borneo, og i landet samlever mange forskellige kulturer, religioner og folk. Oplev Malaysias store variation på vores Rejse til Malaysias regnskov med Kuala Lumpur og Langkawi.

Utforska

Malaysia

Antal ture: 6 st

Læs mere

Marokko


Marokko er landet hvor nutid og historie virkelig lever side om side, et land med en levende farverig kultur hvor man overvældes af den fantastiske mangfoldighed og skønhed. Fra Atlanterhavskystens livlige storbyer og det legendariske Marrakech til Saharaørkenens rofyldte stilhed og de mægtige snedækkeded Atlasbjerge. I Marokko bliver man varmt bemødt hvor man end er!

Utforska

Marokko

Antal ture: 6 st

Læs mere

Namibia


Der er masser af muligheder på en safarirejse i Namibia, et tyndt befolket land med enorm vildmark og stor variation. Fra de bølgende røde klitter i Sossusvlei, den mytiske Skeleton Coast og Kalaharis endeløse vidder til det myldrende dyreliv i Etosha National Park, hvalsafari på Atlanterhavskysten og hovedstaden Windhoek. En rejse til Namibia kan med fordel kombineres med Botswana med Okavango-deltaet og Chobe National Park.

Vi skræddersyr din rejse til Namibia, send venligst din forespørgsel ved at udfylde formularen nedenfor. Velkommen til Namibia med Orient Travel!

Utforska

Namibia

Antal ture: 0 st

Læs mere

Nepal


En rejse til Nepal er virkelig en oplevelse for livet, en rejse du vil huske i lang tid. Fra det myldrende dyreliv i lavlandet til Kathmandus livlige gader og sidst, men ikke mindst, verdens højeste bjerg i den imponerende bjergkæde Himalaya! Nepal er i sandhed et kontrasternes land, der byder på en rig historie og en farverig kultur med mange forskellige folkeslag og religioner.

Vi skræddersyr din rejse til Nepal, send venligst din forespørgsel ved at udfylde formularen nedenfor. Velkommen til Nepal med Orient Travel!

Utforska

Nepal

Antal ture: 0 st

Læs mere

Oman


Det eksotiske Oman har en levende, velbevaret kultur og en variationsrig og meget smuk natur. Statareligionen ibadiya, en retning af islam, opmuntrer hverken musik, dans eller billedkunst. I alle tider har alligvel de arabiske beduinfolk fremført sin sværddans og landets mange sømænd har alltid haft sine sange. Og på trods af islams afvisende holdning til billedkunst findes der en levende tradition af underjordisk kunst i Oman.

Utforska

Oman

Antal ture: 12 st

Læs mere

Qatar


Qatar er et meget rigt land med store ressourcer i form af olie og gas og overskuddet deles mellem landets statsborgere. Qatar er oplagt for en stop-over når du rejser med mellemlandning i Doha, bliv et par nætter og oplev en af den Arabiske halvøs metropoler med spektakulær arkitektur og spændende kultur. Vi arrangerer al service i Qatar; visum, transfers, hotel og et stort udvalg af guidede udflugter. Velkommen til at kontakte os for mere information.

Utforska

Qatar

Antal ture: 6 st

Læs mere

Saudi-Arabien


Saudi-Arabien er en spændende ny destination, som i dag byder rejsende fra hele verden velkommen med åbne arme. Landet er så meget mere end et rigt olieland og hjemsted for verdens næststørste religion.  Med en imponerende historie, spændende kultur og fantastisk natur er Saudi-Arabien virkelig en uudforsket perle for dig, der ønsker at opleve en rejse ud over det sædvanlige.

Utforska

Saudi-Arabien

Antal ture: 2 st

Læs mere

Sri Lanka


Ceylon, som man en gang kaldte landet, har en meget varieret og spændende natur, en farverig kultur og historie og et myldrende dyreliv med alt fra elefanter til leoparder og et rigt fugleliv. På vores Rejse til Sri Lanka oplever vi alt fra lange paradisstrande og bølgende theplantager til den helt unikke Sigiriyaklippe der rager højt op over landskabet – Sri Lanka tilbyder mange muligheder til både spændende naturoplevelser og berigende møder med den farverige kultur og historie.

Utforska

Sri Lanka

Antal ture: 4 st

Læs mere

Sudan


Nubiens sorte faraoer har sin egen spændende historie at fortælle om Nilens mægtige riger. Opplev Den Sorte Faraos Kongerige på en spændende rejse til Sudan.

Utforska

Sudan

Antal ture: 2 st

Læs mere

Sydafrika


Sydafrika indfanger virkelig essensen af hele Afrika. Fra Krugerparken i nord til det spektakulære kystlandskab i syd og de bølgende vinmarker uden for Cape Town byder Sydafrika på en fantastisk variation af natur. Også kulturelt er Sydafrika en rigtig smeltedigel, hvor en række etniske grupper og kulturer er opstået eller ankommet til dette spændende land gennem historien.

Utforska

Sydafrika

Antal ture: 11 st

Læs mere

Tanzania


Intet andet sted i verden kan man opleve et så rigt dyreliv som på en safarirejse til Tanzania! Kun her kan du se store flokke af gnuer og zebraer, så langt øjet rækker, når de migrerer med årstiderne gennem Serengeti. På vores rejser til Tanzania ser vi også ærefrygtindgydende kattedyr som løver, leoparder og geparder samt elefanter, bøfler, giraffer, vortesvin, gazeller, antiloper, flodheste og med lidt held også næsehorn.

Benyt lejligheden til at afslutte din rejse på det magiske strandparadis Zanzibar!

Vi skræddersyr din rejse til Tanzania, så du er velkommen til at sende din forespørgsel ved at udfylde formularen nedenfor. Velkommen til Tanzania med Orient Travel!

Utforska

Tanzania

Antal ture: 0 st

Læs mere

Vietnam


Lad dig forføres af det fascinerende Vietnam, landet der har alt! En rig historie fra oldtid til nutid, pulserende megabyer og fantastisk natur. Den perfekte måde at opleve alt vad Vietnam har at tilbyde er gennem vores Rundrejse i det naturskønne Vietnam. Religiøse templer, grønne rismarker, farverige gader og fantastiske madretter er kun en del af alle de oplevelser Vietnam byder på.

Utforska

Vietnam

Antal ture: 8 st

Læs mere