Vi er Orient Travel

Vi er Orient Travel

Vi er Orient Travel


Der er steder i verden, som vi selv har oplevet på nært hold og fået et ganske særligt forhold til. Vores ønske med Orient Travel er at kunne viderebringe vore oplevelser og viden om disse steder, som med årene er blevet til en del af os selv. Vores erfaring, både som arrangør og rejsedeltager, har givet os mulighederne og kundskaberne til at arrangere unikke og personlige rejser, som man vil bære med sig længe.

Ideen til Orientenrejser har vi haft siden 2004, udviklet i de år vi boede i Ægypten og finpudset i de smålandske skove, hvor vi bor idag. Vi har et tæt samarbejde lokale partners der er specialiserede indenfor deres rejseområder.

Alle vore rejser er omhyggeligt udformede efter vort kendskab til de forskellige steder. For at forsikre os om en høj kvalitet arbejder vi udelukkende sammen med professionelle lokale agenter og udvalgte hoteller af god kvalitet. Og vi vælger også den mest direkte og hurtige flyforbindelse for at forkorte rejsetiden og gøre rejsen behagelig.

Gennemskuelige priser

Gennemskuelige priser


I vore priser har vi inkluderet alt der kan inkluderes: Flyrejse og skatter, alle transporter, udflugter, guidning, overnatninger og de fleste måltider – ofte helpension. Det betyder at der udover visum og egne, private indkøb ikke dukker uforudsete udgifter op. Vores ambition er at rejsen altid skal være prisen værd.

Vores forretningsidé

Vores forretningsidé


Vi arrangerer og tilbyder kulturrundrejser og ørkenrejser samt skræddersyr rejser udfra ønske, alt dette i små eksklusive grupper der giver mulighed til en nærmere kontakt med kulturen og menneskerne i landet vi rejser til. Gennemarbejdede rejseprogrammer med en ekstra dimension, udover det historiske perspektiv stræber vi alltid efter at vores rejsedeltagere oplever det virkelige og nutidige liv for at give en rejsen en dybere sammenhæng og en nærhed til landet at vende tilbage til. Vores rejsedeltagere skal kunne føle pulsen og kulturen indefra.

Vores vision og mål

Vores vision og mål


Uforglemmelige rejseoplevelser. Hver rejse skal hjembringe oplevelser af personlige møder, nærhed og forståelse af kultur og mennesker både historiskt og i nutid.

Vores mission

Vores mission


At arrangere pakkerejser i små eksklusive grupper af høj kvalitet der er gennemtænkte og nøje sammensat. Rejserute, indkvartering, transporter, besøg og ikke mindst maden, skal være velplaneret så at helheden holder høj kvalitet og fokus og energi kan lægges helt på rejseoplevelserne. Vi skal tage vores rejsedeltagere med på dybet af kulturen og stederne vi besøger med en direkte kontakt til menneskerne og delaktighed i deres liv og oplevelser.

Vores løfte

Vores løfte


Velorganiserede og gennemarbejdede rejseprogammer hvor rejserute, indkvartering, transporter, besøg, guider og måltider er udvalgt med stor omhu så at rejsedeltageren kan lægge al sin energi på rejseoplevelsen.

Vi tager dig dybere og tættere på hvilket giver rejsen sammenhæng og nærhed.

Vi stræber altid efter en menneskelig dimension for en personlig rejseoplevelse.

Udforsk vores

Egenskaber

Udforsk vores

Fordele

Udforsk vores

Kerneværdier

Nærheden skaber nysgerrighed og gør rejserne spændende og oplevelserige.

Vi kommer helt tæt på

Udover de historiske steder tager vi vores rejsedeltagere med ind i det daglige liv og åbner døre der skaber personlig kontakt med mennesker og bygger kulturbroer.

Spændende

Vi kommer udenfor de optrampede ruter, besøger mennesker i deres hjem og skaber oplevelser udover det sedvanlige

Nysgerrighed

Vi er nysgerrige på det virkelige daglige liv, på mennekser og kulturmøder – og det er også vores rejsedeltagere. Vores rejser vækker nysgerrighed og åbner for spørgsmål, interesse og større kendskab til verden.

Ahmed Hafez

- Rejseproducent
Født og opvokset i Ægypten. Efter afsluttet universitetsuddannelse i fransk flyttede han til Sinai og arbejdede som guide i bjergene og ørkenen. Efter fem år i Sinai flyttade Ahmed til Sverige och stiftede familje. Ahmed har i den seneste tid rejst meget i Mellemøsten og han er guide og er ansvalig for vores rejser dér.

Helga Bolt

- Kundeservice
Født af danske forældre og opvokset i Småland, uddannet kunstfotograf i København og gennem flere år bosat i Ægypten. Helga er ansvarlig for administrationen i Sverige og Danmark.

Sue

- Guide i Burma
En af vores pålidelige guider i Burma. Uddannet og licenseret guide med stor viden og en behagelig rolig væremåde. Taler meget godt og let forståeligt engelsk.

Lusine Melkonyan

- Guide i Armenien
En af vores professionelle guider i Armenien som har stor viden men er også let tilgængelig og har let til latteren.

Susanna Grigoryan

- Guide i Armenien
Susanna har lang erfaring af rundrejser i Armenien, meget professionel guide der har en løsning for ethvert problem der kan tænkes opstå.

Fahad Al Ruzaiki

- Guide i Oman
Charmerende, hjælpsom og åben er de ord der bedst beskriver Fahad. En guide der elsker sit arbejde og som med stor energi og glæde tar jer med på eventyr i det smukke Oman.

Ibrahim

- Guide i Oman
Vi finder Ibrahim hvor Wahiba Sands ørkenen når ud til den Indiske ocean. Han kender kysten som sin egen baglomme og er en mester i de gamle historier.

Khalid Al Jabri

- Guide i Oman
Med over 10 års erfaring som guide i hele Oman er Khalid en af vores bedste guider og den allerbedste offroad guide, med en entusiasme der smitter tager han ud på lange camping- og offroad-ture i Omans bjerge og ørkener. Kendt for sin charmerende britiske accent.

Mohamed Alam

- Guide i Egypten
Mohameds entusiasme og viden giver jer mulighed for at vende tilbage fra Ægypten med et godt indblik i landets historie og kultur. Alle vores professionelle guider i Ægypten er uddannede ægyptologer og licenserede guider og taler udmærket engelsk.

Mohamed Saiid

- Guide i Egypten
Åben og glad guide i Luxor og Aswan der udover stor viden om den faraoniske historie også er fuld af spændende fortællinger. Alle vores professionelle guider i Ægypten er uddannede ægyptologer og licenserede guider og taler udmærket engelsk.

Said

- Guide i Oman
Har levet hele sit liv i ørkenområdet Wahiba Sands i Oman og en af vores pålidelige beduinguider på vores rejser gennem ørkenen. Said er trygheden selv i dette store ørkenlandskab.

Waled Zian

- Guide i Egypten
Meget vellidt guide Luxor og Aswan der med stor respekt for både rejsende og lokal befolkning tager jer på dybet af Ægyptens historie. Alle vores professionelle guider i Ægypten er uddannede ægyptologer og licenserede guider og taler udmærket engelsk.

Yakub Al Siyabi

- Guide i Oman
Født og opvokset i en af Omans afsides beliggende landsbyer har Yakub en direkte tilgang til den gamle levende kultur der er så unik for Oman. Med stor viden, varme og gæstfrihed er Yakub en suveræn guide at rejse med.

Zaher Al Handhani

- Guide i Oman
En stor naturelsker og professionel guide som med sin rolige væremåde er meget behagelig at rejse med.