Rundrejse i Indonesiens øverden

Rejse til Java med sol og bad på Bali

med Orient Travel

rejser til indonesien med orienttravel

Rejse til Java med sol og bad på Bali

med Orient Travel

rejser til indonesien

Rejse til Java med sol og bad på Bali

med Orient Travel

rundrejser til indonesien med orienttravel

Rejse til Java med sol og bad på Bali

med Orient Travel

En bild på färglada båtar och en vindsurfare

Rejse til Java med sol og bad på Bali

med Orient Travel

En bild på risterasserna i Ubud

Rejse til Java med sol og bad på Bali

med Orient Travel

rundrejser til indonesien med orienttravel

Rejse til Java med sol og bad på Bali

med Orient Travel

En bild på en strand med klippor

Rejse til Java med sol og bad på Bali

med Orient Travel

rejser til indonesien med orienttravel

Rejse til Java med sol og bad på Bali

med Orient Travel

rejser til indonesien

Rejse til Java med sol og bad på Bali

med Orient Travel

Kort over Rejse til Java med sol og bad på Bali


Dag 1. Skandinavien - Jakarta

Fly fra Skandinavien til Jakarta på Indonesiens hovedø Java, ankomst næstkommende dag. (Måltid på flyet indgår)

Dag 2. Ankomst Jakarta

Vi ankommer til Jakartas lufthav nog bliver her mødt af vores guide og chauffør der tager os til hotel for indcheckning.

Dag 3. Jakarta – Subang (Ciater theplantage) – Bandung

Efter morgenmad på hotellet kører vi østpå mod Subang og Ciater theplantage. Når vi går ud af bilen bliver vi her mødt af frisk kølig luft og grønne bølgende theplantager så langt øjet kan se, og vi tager en spadsertur i den frodige theplantage sammen med vores guide der fortæller om hvordan man vælger de besdste theblade og hvordan man plukker og tørrer bladene for at til sidst kunne blive til en kop the af højseste kvalitet. Vi spiser frokost på en lokal restaurant i løbet af dagen og fortsætter derefter videre til Badung, landets tredje største by og hovedstad i provinsen Jawa Barat, hvor vi checker ind på vort hotel og resten af dagen på egen hånd. (Morgenmad og frokost indgår)


Dag 4. Bandung (Historisk tur med Gedung Merdeka, The Grand Mosque, og Warung Purnama, Cupumanik)

Vi nyder vores morgenmad på hotellet og tager derefter ind til byens hovedgade Jalan Asia Afrika som er udgangspunkt for dagens historiske tur til fods. Først besøger vi Asian-African Conference Museum der er tilegnet en berømt konference der belv afholdt her i 1955 mellem asiatiske og afrikanske lande, hvoraf mange på daværende tidspunkt havde vundet sin selvstændighed kort før. 29 lande deltog i konferencen der blev afholdt blandt andet for på at modvirke kolonialismen i verden, og de repræsenterede sammen mere end halvdelen af verdens befolkning. Selve bygningen, i Art-deco stil, hedder idag Gedung Merdeka, men hed tidligere Societeit Concordia og var på daværende tidspunkt en eksklusiv klub først og fremst for den hollandske aristokrati fra begyndelsen af 1900-tallet. Fra museet fortsætter vi langs den populære gade indtil vi kommer til The Grand Mosque of Bandung med sin smukke arkitektur og sine over 80 meter høje minareter der stateligt peger mod himlen. Turen går derefter videre til Warung Purnama, en traditionel café der åbnede i 1930 og endnu idag er et meget populært sted at nyde en kop kaffe eller et godt måltid. Vi bliver her budt på en valgfri drik som vi nyder mens vi tager en pause og nyder atmosfæren. Vi kører derefter til Cupumanik Golek Puppet der er et værksted hvor dygtige håndværkere producerer de traditionelle marionettedukker Wayang Golek. De detaljerede marionetter i træ bliver brugt til spændende historier gennem skyggeteater og har en været brugt i Indonesien i over 2000 år. Til sidst spiser vi frokost på en lokal restaurant og bliver derefter bragt til vort hotel i Badung. Eftermiddagen spenderes på egen hånd. (Morgenmad og frokost indgår)

Dag 5. Bandung – Yogyakarta

Vi spiser morgenmad, checker ud og får derefter transfer til togstationen i Badung for videre rejse til Yogyakarta. Toget afgår kl. 08:30 og vi ankommer til Yogyakarta ca kl 16 og bliver her modtaget af vores chauffør der tager os til vort hotel inde i byen for indchekning og overnatning. (Morgenmad og lunch på toget indgår)


Dag 6. Yogyakarta (tempelområdet Prambanan, Yogyakartas palads, Borobudur-templet)

Efter morgenmad møder vi vores guide i receptionen på hotellet og vi begynder dagens tur med at besøge det imponerende tempelområde Prambanan fra 800-tallet. Stedet har en spændende historie og det siges at her hviler en forbandelse der gør at ogifte par der besøger paladset hastigt vil afslutte sin forlovelse. Vi fortsætter derefter turen til Yogyakartas palads, Keraton, der er et vigtigt sted for ceremonier og forskellige kulturelle bigevenheder. Paladset er fuldt af levende historie og kultur og her findes også et museum med kongelige genstande. Dagens sidste besøg er det enormt store Borobudurtempel det er hele 55.000 kvadratmeter, og med fantastiske udsmykninger helt tilbage fra 700-tallet er det ikke svært at se at dette er et sted man skal tage chancen og se når man er i Indonesien. (Morgenmad og frokost indgår)

Dag 7. Yogyakarta – Jombang (ruinerne i Trowulan) – Malang

Efter tidlig morgenmad på hotellet checker vi u dog får transfer til togstationen for at idag rejse til Jombang, en togrejse på ca 4 timer. Fra Jombang kører vi til en by i nærheden for at se ruinerne i Trowulan. Dette var sædet for 1400-tallets sidste og største hinduistiske rige i Indonesien, Majapahitriget, og her findes blandt andet rituelle bade og 15 meter porte i rød teglsten. I området findes også et museum hvor vi kan se smukke dekorationer i terracotta, genstande af ler, stenskulpturer og kinesiskt keramik. Herfra fortsætter vi videre sydpå til vort hotel i Malang hvor vi checker ind for overnatning. (Morgenmad og frokost indgår)

Dag 8. Malang – Bromo Tengger Semeru Nationalpark – Jember

Vi spiser tidlig morgenmad på hotellet og kører derefter til byen Pananjakan som er udganspunkt for dagens tur til den aktive vulkan Bromo i Bromo Tengger Semeru Nationalpark. Vi bevæger os langs en af de ældre kraterkanter ned til den flotte caldera og over den sulfatrige sandsø for at kunne nyde den fantastiske udsigte over Bromos rygende krater. Efter denne spændende vulkantur spiser vi frokost på en lokal restaurant og fortsætter derefter turen østpå, ca fire timers kørsel, til Jember hvor vi checker ind på hotel og overnatter. (Morgenmad og frokost indgår)

Dag 9. Jember – Kalibaru (kaffe- og kakaoplantage) – Banyuwangi

Om formiddagen checker vi ud fra vort hotel og kører til Kalibaru for at besøge en kaffe- og kakaoplantage. Vi spiser frokost på en lokal restaurant i løbet af dagen og får derefter transfer til Banyuwangi på Javas østkyst hvor vi checker ind på en resor tog har resten af dagen på egen hånd. (Helpension)

Dag 10. Banyuwangi – Södra Bali

Efter morgenmad på hotellet tager vi til Ketapangs havn hvor vi går ombord på en færge der tager os over til Bali. Vel fremme spiser vi frokost på en lokal rastaurant og derefter får vi transfer til vort hotel på sydlige Bali hvor vi checker in dog har resten af dagen på egen hånd. (Morgenmad og frokost indgår)

Dag 11-12. Bali – sol & bad

Dagene spenderes på egen hånd med sol og bad. Dagene på sydlige Bali kan, hvis man ønsker, byttes mod dage på egen hånd i Ubud. (Morgenmad indgår)

Dag 13. Bali – Skandinavien

Efter morgenmad bliver det transfer til lufthavnen i Denpasar for hjemrejse til Skandinavien. (Morgenmad samt måltid på flyet indgår)

Se priser & anmodninger om tilbud
Se priser & anmodninger om tilbud