Safari i Krugerparken med Orienttravel

Rejse til Sydafrika med safari i Krugerparken og Cape Town

med Orient Travel

Safari i Krugerparken

Rejse til Sydafrika med safari i Krugerparken og Cape Town

med Orient Travel

Luksussafari i Krugerparken i Sydafrika

Rejse til Sydafrika med safari i Krugerparken og Cape Town

med Orient Travel

Resa till Sydafrika med Orienttravel

Rejse til Sydafrika med safari i Krugerparken og Cape Town

med Orient Travel

Safari og rejser til Sydafrika

Rejse til Sydafrika med safari i Krugerparken og Cape Town

med Orient Travel

Rejse til Sydafrika

Rejse til Sydafrika med safari i Krugerparken og Cape Town

med Orient Travel

Rejse til Sydafrika

Rejse til Sydafrika med safari i Krugerparken og Cape Town

med Orient Travel

Safari i Krugerparken

Rejse til Sydafrika med safari i Krugerparken og Cape Town

med Orient Travel

Safari og rejser til Sydafrika

Rejse til Sydafrika med safari i Krugerparken og Cape Town

med Orient Travel

Kort over Rejse til Sydafrika med safari i Krugerparken og Cape Town


Dag 1. Skandinavien – Johannesburg

Fly fra Skandinavien med ankomst til Johannesburg næste morgen. (Måltid på flyet indgår)


Dag 2. Johannesburg – Soweto (Hector Pieterson Museet, Mandela House, Soccer City) – Johannesburg (kort byrundtur)

Vi ankommer til Johannesburgs internationale lufthavn, hvor vi bliver mødt af vores lokale repræsentant og chauffør/guide. Når vi har hentet vores bagage begiver vi os til Soweto på en guidet tur. Soweto, som er en vidstrakt storby med mere en 3,5 millioner indbyggere i udkanten af Johannesburg, er en smeltedigel af Sydafrika af i dag. Vi kaster et blik ind i det forbigangne gennem byens mylder og Frihedstorvet, som vidner om den lange kamp for frihed. Her findes den eneste gade i verden, som har æren af at have huset hele to modtagere af Nobels Fredspris. I Soweto kommer vi også til at aflægge besøg på Hector Pieterson Museet, hvor vi kan følge årsagerne til de uroligheder, som medførte den 12-årige skoledrengs tragiske død. Vi besøger Mandela House og nyder dette lille, fascinerende museum. Nelson Mandela National Museum, i daglig tale Mandela House, er et hus på Vilkazi Street i Soweto, hvor den tidligere sydafrikanske præsident boede fra 1946 til 1962. Huset ligger blot et lille stykke vej fra Tutu House, den pensionerede ærkebiskop Desmond Tutus hjem. Mandela donerede sit hus til Soweto Heritage Trust (som han også grundlagde) den 1. september 1997, for at det kunne anvendes som museum. I 1999 blev det erklæret for national kulturarv. Afslutningsvis passerer vi den største idrætsarena i Afrika, Soccer City, der dannede rammen om fodbold-VM i 2010. Vi kører derefter tilbage til Johannesburg og foretager en kort byrundtur, som inkluderer området Constitution Hill. Constitution Hill har fået sit navn efter The South African Constitutional Court – den øverste retsinstans i Sydafrika, der dømmer i konstitutionelle sager. Constitution Hill er også stedet hvor Old Fort Prison Complex findes, en berygtet plads i Johannesburg, hvor – inden demokratiets indførelse – tusindvis af mennesker blev brutalt afstraffet. Vi kører derefter til hotellet i Johannesburg hvor vi checker ind og derefter har resten af dagen til fri disposition. Overnatning på hotel i Johannesburg.

Dag 3. Johannesburg – Panorama, Blyde River Canyon, The Three Rondawels, Burke’s Luck Potholes, God’s Window) – Krugerparken

Efter morgenmad på hotellet checker vi ud og rejsen fortsætter mod Kruger Nationalpark. På vejen opdager vi området omkring den smukke Panorama Route. Vi passerer Blyderiverspoorts Naturreservat, som strækker sig fra Graskopi Swadini i nord og til den storslåede Blyde River Canyon, som er et af naturens underværker i Afrika. De omkringliggende klipper domineres af tre cirkulære formationer, som kaldes De Tre Søstre eller The Three Rondawels. Vi tager også chancen og ser det, som kaldes Buke’s Luck Potholes, dette er dybe, cylindriske formationer, skabt af vanderosion og anden flodaktivitet. God’s Window tilbyder en fuldstændig mageløs udsigt, og under forudsætning af at vejret er på vor side, vil dette være en oplevelse, som man vil huske længe. Vi gør holdt undervejs, så der er mulighed for at spise frokost. Til sidst ankommer vi til Kruger Gate hvor vi checker vi ind på vort hotel, spiser middag og overnatter. Lodgen er et perfekt udgangspunkt for at opleve de vilde dyr i Krugerparken. (Morgenmad og middag indgår)


Dag 4. Game Drive – Heldagssafari i Krugerparken

I dag står vi rigtig tidligt op (før daggry) for at gøre klar til en heldagssafari i Krugerparken. Vi kører i biler med air condition i følgeskab med en ranger/naturguide og får en morgenmadspakke med, som vi nyder i parken. Krugerparken oprettedes i 1898 af daværende præsident Paul Kruger for at beskytte dyrene fra den hensynsløse jagt, som fandt sted i 1800-tallet. Kruger Nationalpark rummer en kolossal artrigdom omfattende 146 forskellige slags pattedyr, blandt disse 11.000 elefanter, 2000 løver, 1000 leoparder og enorme flokke af bøffel, zebra og antiloper. Desuden er parken hjemsted for 520 fuglearter, 120 forskellige slags krybdyr og en flora på henved 2000 vækstarter. Vildsafarien kan, i tilfælde af at man ønsker dette, gennemføres i en åben safaribil med firhjulstræk mod ekstra betaling. Såvel plads i en bil som egen bil lader sig arrangere, prisoplysningerne på dette gives separat og på forespørgsel. I løbet af dagen gør vi ophold i et resthouse i Krugerparken, hvor der er mulighed for at spise frokost, hvorefter vi fortsætter vores spændende safari. Krugerparken lukker ved solnedgang og sidst på eftermiddagen vender vi derfor tilbage til lodgen for at spise middag og overnatte. (Morgenmad og middag indgår)

Dag 5. Game Drive – Heldagssafari i Krugerparken

Også i dag bliver vi vækket tidligt om morgenen (før daggry) for at kunne foretage en heldagssafari i Krugerparken. Vi kører i biler med air condition i følgeskab med en ranger/naturguide og får en morgenmadspakke med, som vi nyder i parken. I dagens løb gør vi ophold i et resthouse i Krugerparken, hvor der er mulighed for at spise frokost, hvorefter vi fortsætter safarien og nyder den fantastiske natur. Efter en lang og spændende dag i parken returnerer vi i løbet af eftermiddagen til lodgen, hvor vi spiser middag og tilbringer natten. (Morgenmad og middag indgår)

Dag 6. Krugerparken – Johannesburg – Cape Town

Efter morgenmaden checker vi ud for at begive os til Johannesburg lufthavn med henblik på flyrejse til Cape Town. Vi ankommer til Cape Town om aftenen og bliver mødt af vor lokale repræsentant, som fører os til hotellet , og vi kan derpå tilbringe aftenen, som vi hver især behager. Overnatning på hotel i Cape Town. (Morgenmad indgår)


Dag 7. Cape Town (Byrundtur med Taffelbjerget, Malay-kvarteret, Castle of Good Hope, Parlamentsbygningerne, Sea Point & Camp’s Bay samt havneområdet Victoria & Alfred)

Efter at have nydt morgenmad på hotellet bliver vi hentet af vor guide/chauffør, som tager os med på en formiddags-byrundtur i Cape Town . Vi begynder denne rundtur med Cape Town utvivlsomt mest berømte kendetegn – Taffelbjerget. Med en højde på over 1000 meter kan Taffelbjerget ses fra hele Cape Town og fra dets top har man, hvis vejret tillader det, en spektakulær udsigt over byen, havet og det omkringliggende landskab. På nogle dage blæser fugtig luft ind fra havet og svøber Taffelbjerget ind i en tæt tåge, og vi har behov for at vejret er på vores side for at kunne komme til toppen af bjerget. Vi håber derfor på godt vejr, så vi kan tage tovbanen op til toppen og nyde det overraskende rige dyre- og planteliv, som er at finde på dette højplateau, der faktisk er hele tre kilometer bred. Efter vi er vendt tilbage til bjergets fod, begiver vi os til Cape Towns Malay-kvarter, en bydel der er opkaldt efter sin befolkning, som for flertallets vedkommende er malayer, der stammer fra svundne tiders kolonimagters slavehandel i Asien. Vi kører senere forbi Castle of Good Hope, parlamentsbygningerne og The Company’s Garden, hvorpå vi ankommer til Sea Point og Camp’s Bay, hvorfra der er en storslået havudsigt. Afslutningsvis besøger vi det livlige havneområde Victoria & Alfred, hvor der findes godt med butikker og restauranter langs vandet. Derpå er dagen til fri disposition, og man kan for eksempel vælge yderligere at udforske hvad Victoria & Alfred-området har at tilbyde på egen hånd eller vælge selv at besøge fængselsøen Robben Island, hvor Nelson Mandela i lang tid sad fængslet grundet sin frihedskamp. (Morgenmad indgår)

Dag 8. Heldagstur rundt i Cape Winelands (Stellenbosch, Franschhoek, Anura vingård med vinprovning og ostesmagning)

Vi spiser morgenmad på hotellet og begiver os siden sammen med vores guide ud på en heldagsudflugt i det sydafrikanske vinland. Første stop er byen Stellenbosch, som er navet i landets mest berømte vinområde. Her findes hele 106 vinavlere, som kan pryde sig med betegnelsen ”Stellensbosch Wine of Origin”. Selve byen er meget smuk med Dorp Street og universitetet placeret i byens hjerte. Her smelter moderne studenterliv sammen med byens kulturelle og arkitektoniske arv. Vi forlader Stellenbosch og fortsætter via Helshoogte Pass mod Franschhoek og besøger på vejen Boschendal vingård. De smukke vinmarker på bjergskråningerne i Franschhoek Valley blev grundlagt for mere en 300 år siden af franske hugenotter og her producerer man i dag nogle af verdens virkelig gode vine. Franschhoek gør krav på at være Sydafrikas vin- og madhovedstad og har tiltrukket nogle af Sydafrikas bedste kokke. Hele otte af Franschhoeks restauranter placerer sig blandt landets ”Top 100”, og vi får her mulighed for at nyde frokost på egen hånd i en af byens restauranter. Efter frokost kører vi til Anura vingård, hvor vi afslutter dagens udflugt med vin- og ostesmagning, inden vi kører tilbage til Cape Town. Vi returnerer til vort hotel sidst på eftermidddagen og tilbringer resten af dagen og aftenen på egen hånd. (Morgenmad indgår)

Dag 9. Cape Town – Skandinavien

Transfer til lufthavnen og fly hjem til Skandinavien. (Morgenmad indgår ligesom måltid på flyet)

Se priser & anmodninger om tilbud
Se priser & anmodninger om tilbud