Grupperejse til det hellige land Israel

Rundrejse i Jordan og Israel

med Orient Travel

rundrejser til israel med orienttravel

Rundrejse i Jordan og Israel

med Orient Travel

Jerash - Rejser til Jordan og Petra

Rundrejse i Jordan og Israel

med Orient Travel

Wadi Rum

Rundrejse i Jordan og Israel

med Orient Travel

rejser til betlehem

Rundrejse i Jordan og Israel

med Orient Travel

Vandringsrejse til Jordan med Petra

Rundrejse i Jordan og Israel

med Orient Travel

rejser til israel

Rundrejse i Jordan og Israel

med Orient Travel

Jerash

Rundrejse i Jordan og Israel

med Orient Travel

rejser til petra

Rundrejse i Jordan og Israel

med Orient Travel

Rundrejse i Jordan og Israel

Rundrejse i Jordan og Israel

med Orient Travel

Kort over Rundrejse i Jordan og Israel


Dag 1. Skandinavien - Amman

Fly fra Skandinavien til Amman. Vi bliver mødt i lufthavnen og fra lufthavnen bliver vi kørt til vores hotel i centrale Amman for overnatning.


Dag 2. Amman – Ajlun – Jerash – Amman

Efter morgenmad på hotellet kører vi nordpå til byen Ajlun. I Ajlun besøger vi fæstningen Qalat Al-Rabad, der blev bygget som beskyttelse mod korsridderne og er et af de bedst bevarede eksempler på middelalderens militære arkitektur i Mellemøsten. Derefter fortsætter vi mod Jerash og den antike romerske by Gerasa. Udenfor Gerasas porte passerer vi først den smukke triumfbue der blev opført til ære for kejser Hadrianus besøg i byen år 129. Herfra leder en lang stenbelagt gade kantet af kolonner frem til Gerasas sydlige port og vel inde i byen besøger vi Zeus tempel og den brolagte hovedgade Cardo Maximus, flere teatre, badehuse og mange af de kirker der er blevet fundet her. Vi spiser frokost på en lokal restaurant og kører om eftermiddagen tilbage til Amman hvor vi kommer på en kort byrundtur med fotostop ved Kong Abdullahhs grav, citadellet og det arkæologiske museum. Fra citadellet går vi til fods til en af Ammans ældste bydele hvor vi har tid på egen hånd og mulighed for at besøge Amman Panorama Art Gallery eller hvorfår ikke tage en kop traditionel arabisk kaffe og bare nyde omgivelserne. Vi fortsætter vores lille opdagelsetur i Amman med alt vad byen har at tilbyde. Frugt og grøntsagsmarkeder, spændende små butikker med alt fra parfume og smykker til traditionelle ”sweet shops” hvor man kan købe den populære dessert ”Knafa”. Inden vi kører tilbage på hotellet spiser vi middag på en lokal restaurant. (Morgenmad, frokost og middag indgår)

Dag 3. Amman – Allenby Bridge – Betlehem – Jerusalem

Om morgenen bliver vi hentet på hotellet af vores repræsentant der skal tage os til grænsen mod Israel. Ved grænseovergangen Allenby Bridge mødes vi af vores guide i Israel der skal tage os videre på rejsen. Når vi er kommet over grænsen kører vi mod Jerusalem og Oliebjergeti hvor vi har en fantastisk udsigt over Jerusalem. Ved foden af Oliebjerget besøger vi Getsemane Have hvor man mener at Jesus og hans dicsiple opholdt sig aftenen før Jesus korsfæstelse. Vi fortsætter ind i Jerusalems gamle bydele og besøger en for nylig udgravet og restaureret romersk gade (cardo) og videre til Vestmuren (Grædemuren). Herfra tager vi videre til byens kristne kvarterer og vandrer langs Via Dolorosa til Golgata og besøger her Gravkirken. Om eftermiddagen kører vi til Bethlehem hvor vi besøger Manger Square og Fødelsekirken. Om aftenen bliver vi kørt til vort hotel i Jerusalem. (Morgenmad og middag indgår)

Dag 4. Jerusalem – Nazareth – Tabgha – Kapernaum – Allenby Bridge - Amman

Vi spiser morgenmad, checker ud fra hotellet og kører idag først til Nasaret som er byen hvor Jesus voksede op. Her bsøger vi blandt andet Bebudelsekirken. Vi kører videre og besøger stedet for Jesus bjergprædikenen og derefter besøger vi Tabgha. På vejen tilbage mot Jordan standser vi i Kapernaum hvor mange mener at Jesus og hans disciple boede, vi besøger her bland andet ruinerne af en meget gammel synagoge. Sent om eftermiddagen forlader vi Kapernaum og kører til grænseovergangen Allenby Bridge (alternativt Sheikh Hussein Bridge) og derfra bliver vi kørt videre til hotellet i Amman. (Morgenmad indgår)


Dag 5. Amman – Madaba – Mount Nebo – Døde Havet – Kerak – Petra

Vi checker ud fra hotellet efter morgenmad og kører sydpå mod det Døde hav som er verdens laveste punkt, mer end 400 m under havoverfladen. Vi skal om formiddagen besøge Madaba og Mount Nebo. Madaba ligger kun 40 minuter fra Amman og er en lille by langs den 5000 år gamle kongevej. Her finder vi fantastiske byzantiske mosaiker, mange af dem i private hjem. I St Georges katedral findes den mest kendte mosaik som er et kort over Jerusalem og dets omegn fra omkring år 560, dette kort har hjulpet arkæologer at lokalisere mange viktige steder i Jordan som derefter er blevet udgravet. Lige vest for Madaba ligger Mount Nebo, en højderyg på 817 meter over havet. Fra toppen har man en strålende udsigt over det Døde hav og det Hellige land, og en mere begrænset udsigt over Jordanfloddalen. Ifølge historien stod Moses her og så ind i det Hellige land, man tror at Moses også dø de her og stedet er et vigtigt pilgrimsmål. På Mount Nebo findes imponerende mosaiker og levn fra 400-600-tallet, kirker, klostre og eremitboliger som idag bliver vedligeholdt af fransiscanerpræste der bor i området. Vi fortsætter herfra til det spektakulære landskab ved Døde Havets strand, et af verdens mest fantastiske steder og jordens laveste punkt på 421 meter under havoverfladen. Vi holder her en længere pause for at opleve Døde Havets mineralrige ler og et helbredende dyp i det salte vand. Vi spiser derefter frokost i en lokal restaurant inden vi kører videre sydpå til byen Kerak hvor vi besøger moabitternes fæstning som var det bibliske land Moab’s stærkeste forsvarspunkt langt før korsridderne kom. Vi besøger derefter den store korsridderborg som Kerak er mest kendt for idag. Denne borg var ikke den første af sin slags som blev bygget, men den blev en af de vigtigste på grund af sin konstruktion og sin strategiske placering. Sent om eftermiddagen kører vi videre til Petra hvor vi checker ind på hotellet. (Morgenmad og frokost indgår)

Dag 6. Petra – Wadi Rum

Hele denne dag tilegnes det fantastiske Petra. Efter morgenmad på hotellet kører vi til byen der er hugget direkte ud af bjerget og vi tilbringer her hele formiddagen med en specialiseret guide. Frokosten spiser vi på en lokal restaurant og derefter har vi eftermiddagen til at selv at gå på opdagelse i Petra. Vi kører derefter til ørkenområdet Wadi Rum for overnatning i beduincamp. (Morgenmad og frokost indgår)

Dag 7. Wadi Rum - Amman

Efter morgenmad kører vi på en spændende formiddagstur med åben jeep/pick-up i beduineres land. Vi spiser frokost i en beduincamp og om eftermiddagen kører vi tilbage til Amman. Her spiser vi middag på en lokal restaurant inden vi bliver kørt til hotellet for en sidste overnatning. (Morgenmad, frokost og middag indgår)

Dag 8. Amman - Skandinavien

Transfer til lufthavnen og fly hjem til Skandinavien. (Morgenmad indgår)

Se priser & anmodninger om tilbud
Se priser & anmodninger om tilbud