Mui Ne

Rundrejse i naturskønne Vietnam med Mui Ne beach

med Orient Travel

rejser til Vietnam med orienttravel

Rundrejse i naturskønne Vietnam med Mui Ne beach

med Orient Travel

rejser til Vietnam med orienttravel

Rundrejse i naturskønne Vietnam med Mui Ne beach

med Orient Travel

Rejse til det klassiske Vietnam med Mui Ne beach

Rundrejse i naturskønne Vietnam med Mui Ne beach

med Orient Travel

Halong Bay - Rejser til Vietnam

Rundrejse i naturskønne Vietnam med Mui Ne beach

med Orient Travel

Japanese Covered Bridge i Hoi An

Rundrejse i naturskønne Vietnam med Mui Ne beach

med Orient Travel

Halong Bay

Rundrejse i naturskønne Vietnam med Mui Ne beach

med Orient Travel

rejser til Vietnam med orienttravel

Rundrejse i naturskønne Vietnam med Mui Ne beach

med Orient Travel

rejser til Vietnam med orienttravel

Rundrejse i naturskønne Vietnam med Mui Ne beach

med Orient Travel

Rejser til Vietnam

Rundrejse i naturskønne Vietnam med Mui Ne beach

med Orient Travel

Kort over Rundrejse i naturskønne Vietnam med Mui Ne beach


Dag 1. Skandinavien – Hanoi

Fly fra Skandinavien til Hanoi med ankomst næste dag

Dag 2. Hanoi – byrundtur halv dag (Tran Quoc Pagoden, John McCain statuen, Etnologisk museum)

Vi ankommer til Noi Bai lufthavn i Hanoi hvor vi bliver modtaget af vores guide og chauffør der tager os til vort hotel for incheckning. Om eftermiddagen bliver vi hentet på hotellet for en kort byrundtur. Vi begynder ved West Lake, Hanois største ferskvandssø, og kommer snart til Tran Quoc Pagoden, et smukt buddhisttempel og Hanois ældste pagode, over 1450 år gammel. Ikke langt herfra står en statue af John McCain der var krigsfange i Vietnamkrigen inden han blev senator og presidentkandidat i USA. Dagens sidste stop er et besøg på Etnologiske museum der fokuserer på de 54 forskellige etniske grupper der findes i Vietnam og som vi bliver introduceret til gennem en stor variation af genstande, dokumenter, film og fortællinger. Overnatning på hotellet i Hanoi.


Dag 3. Hanoi byrundtur (Ho Chi Minh Mausoleum, Ba Dinh, One Pillar pagoden, Litteraturens Tempel, Hoan Kiem, Old Quarter)

Storbyen Hanoi byder på utallige fascinerende oplevelser og på dagens byrundtur besøger vi flere af de mest spændende kulturelle og historiske steder. Vi begynder med at besøge Ho Chi Minh Mausoleum, hvor Ho Chi Minhs (president i Nordvietnam 1954-1969) balsamerede krop findes, og det historiskt vigtige Ba Dinh - torvet hvor Ho Chi Minh erklærede Vietnam selvstændigt i 1945. Derefter besøger vi den berømte One Pillar Pagode der ved at pagoden er bygget på en enkelt søjle i en dam, symboliserer en lotusblomst - et af Vietnams mest ikoniske templer bygget, af kejser Ly Thai Tong. Turen fortsætter til Litteraturens tempel, bygget i år 1070 og som i 1076 blev Vietnams første universitet, og derfra videre til den smukke sø Hoan Kiem Lake, eller ”Sword Lake” som søen også kaldes efter en gammel legende.  Vi spiser frokost i den lokale familierestaurant Bun Cha Huong Lien og efter frokost tager vi på en rundtur i Old Quarter, mere kendt under navnet ”De 36 gader” - uden tvivl et af dagens højdepunkter. Vi bevæger os rundt i Old Quarter med ”cyclo” – en trehjulet cykeltaxa, en typiskt vietnamesisk variant af rickshaw. Her kan man besøge gallerier, møde kunstnere og håndværkere og opleve et mylder af butikker og værksteder med alt fra silke til kobber. Om aftenen bliver vi budt på middag hjemme hos en vietnamesisk familie hvor vi får mulighed for at lære mere om kulturen og hverdagslivet i Hanoi. Derefter tilbage til hotellet for overnatning. (Morgenmad, frokost og middag indgår)

Dag 4. Hanoi - Ha Long Bay (Thien Canh Son Cave, Hon Co Island)

Idag forlader vi Hanoi og kører ca 3,5 time til Ha Long Bay hvor vi går ombord på en klassisk træhusbåd – en ”junk” der tager os med på en spændende rundtur med overnatning ombord. Den smukke Ha Long Bay er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste og vi seljer gennem bugten der med sit turkise hav og næsten 2000 kalkstensøer skaber et fantastisk smukt landskab. Blandt øerne finder vi bland andet små flydende fiskebyer og grotter med store mængder stalaktitter og stalagmitter. Om eftermiddagen oplever vi en af disse grotter og bader eller tager på kajaktur i en af de gemte laguner omkring Hon Co Island. (NB: Det detaljerede program kan variere noget avhængigt hvilken ”junk” man sejler med). Overnatning ombord på båden. (Morgenmad, frokost og middag indgår)

Day 5. Halong Bay (Flydende fiskeby) – Hanoi – Danang – Hoi An

Vi sejler idag videre med vores ”junk”-båd til de mindre besøgte områder i Ha Long Bay og nyder det spektakulære landskab. Med robåd besøger vi en flydende fiskeby og får mulighed for at besøge byens indbyggere og en flydende skole. Efter frokost kører vi tilbage til Hanoi og kører her direkte til lufthavnen for inderigs fly mod Danang hvor vi bliver modtaget og bragt til vort vort hotel i Hoi An for indcheckning og overnatining. (Morgenmad og frokost indgår)

Dag 6. Hoi An (Thu Bon floden, halv dag med båd og cykel)

Dagen begynder med en to timer lang cykeltur langs floden Thu Bon. Denne naturskønne vej tager os gennem frodige haver og flere forskellige små byer hvor vi oplever det daglige liv. Derefter tager vi med motorbåd gennem fiskebyerne og prøver en tur i en ”thuyen thung” som er en kurveformet båd af bambus. Tilbage i Hoi An spiser vi frokost og resten af dagen spenderes på egen hånd og man kan for eksempel tage til stranden eller udforske byens markeder. Overnatning på hotellet i Hoi An. (Morgenmad og frokost indgår)


Dag 7. Hoi An (Byrundtur med Japanese Covered Bridge, Tan Ky-huset, Phuc Kien Assembly Hall) – Danang (Cham Museum) - Hue

Idag tager vi ud på en byrundtur i Hoi An til fods og besøger blandt andet den japanske bro, Tan Ky-huset og Phuc Kien Assembly Hall. Byen Hoi An er et vandhul for lokale kunstnere og her er masser af spændende, hyggelige og anderledes gallerier og butikker. Hoi An er stærkt påvirket af japansk og kinesisk kultur og var tidligere en af de største og vigtigste handelshavne i landet. Den charmerende og vel bevarede gamle by har meget at tilbyde og er blandt andet kendt for sine dygtige skræddere. Efter byrundturen i Hoi An forlader vi byen og kører mod Hue, til Hue, tidligere hovedstad under Vietnams sidste dynasti år 1802-1945. På vejen gør vi et ophold i Danang hvor vi besøger Cham-museet og håndværkerbyerne ved foden af Marble Mountain. Vel fremme i Hue checker vi ind på vort hotel for overnatning. (Morgenmad indgår)


Dag 8. Hue byrundtur (Kejsarbyen Hue, Tu Duc Mausoleum, Buddistisk nonnekloster, Thien Mu Pagode, Perfume River)

Idag nyder vi en hel dags byrundtur i den gamle hovedstad Hue og vi begynder med at besøge kejserbyen Hue som er en flot befæstning og palads der er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Derefter besøger vi Tu Duc Mausoleum fra 1860-tallet, der udover at være en historisk grav, også er en perfekt kombination af sofistikeret arkitektur og smukke omgivelser. Man ved dog ikke hvor resterne af kejserens krop findes og endnu idag er Kejser Tu Ducs gravmonument helt tomt – de over 200 tjenere der begravede kejseren blev halshugget for at bevare hemmeligheden og holde gravplyndrere væk. Vi skal nu videre og besøge et buddhistisk nonnekloster hvor vi spiser frokost og får mulighed for at lære mere om nonnerne og deres liv i klostret. Om eftermiddagen besøger vi Thien Mu Pagode, bygget i 1601 og en af Hues mest berømte bygninger. Om aftenen tager vi tilbage til vores hotel med båd på Perfume River. Overnatning på hotellet i Hue. (Morgenmad, frokost og middag indgår)

Dag 9. Hue – Ho Chi Minh City/Saigon (Byrundtur med Reunification Palace, Krigsmuseet, Notre Dame, Operahuset)

Transfer til lufthavnen i Hue for en kort indenrigs flytur til Ho Chi Minh City (tidligere Saigon), Vietnams største by med over 8 millioner indbyggere. Her bliver vi mødt af vores lokale guide der tager os med på en byrundtur hvor vi besøger Reunification Palace, Krigsmuseet og katedralen Notre Dame. Vi spadserer i gader omgivet af bygninger der er blevet symboler for krigstiden og vi passerer blandt andet operahuset og den tidligere CIA-bygning. Vi checker ind på vort hotel i byens gamle franske kvarter, en bydel med masser af liv og bevægelse, og har derefter aftenen på egen hånd. Overnatning på hotel i Ho Chi Minh City. (Morgenmad og frokost indgår)

Dag 10. Ho Chi Minh City/Saigon (Cu Chi tunnelen)

Vi tager idag et stykke udenfor byen for at besøge Cu Chi som er et meget omfattende nætverk af tunneler fra krigstiden. Tunnelerne har en total længde på over 200 km og er fuldt udstyrede med bunkers, køkkener og et hospital som guerillaen brugte under krigen. En lokal krigsveteran er til stæde og fortæller gerne om sine oplevelser (skal bestilles forud via guiden). Tunnelerne blev bygget for at beskytte indbyggerne fra bomber og kemiske våben men de fungerede også som en base som guerillaen brugte som udgangspunkt for sine anfald mod fjenden. I nærheden ligger en skydebane med forskellige slags våben og ammunition for dem der gerne vil prøve at skyde med et våben fra krigstiden (hvis tiden tillader, indgår ikke i prisen). Vi kører efter besøget tilbage til Ho Chi Minh City og spenderer eftermiddagen på egen hånd. (Morgenmad og frokost indgår)


Dag 11. Ho Chi Minh City/Saigon – Cai Be (Mekongdeltaet, Vinh Long, Binh Hoa Phuoc) – Can Tho

Efter morgenmad kører vi ca 2 timer i sydvestlig retning for at komme til Mekongdeltaet og byen Cai Be. Her går vi ombord på en motorbåd for at udforske det mægtige delta der er en kæmpe labyrint af floder, øer, sump og pagoder. Vi oplever hverdagslivet langs floden med flydende markeder og små byer inden vi stopper ved en frugthave og prøvesmager lidt forskellig lokal frugt. Efter pausen fortsætter vi gennem de smalle kanaler og besøger øen Binh Hoa Phuoc – ”den grønne perle” – udenfor Vinh Long. I dette meget smukke område nyder vi naturen og bliver budt på en dejlig frokost i en tropisk have og lytter til traditionel sydvietnamesisk folkemusik. Vi afslutter udflugten i Mekongdeltaet med en spadsertur gennem en bonsaihave inden vi tager tilbage til Vinh Long og derfra med bus til Can Tho hvor vi checker ind på hotel for overnatning. (Morgenmad og frokost indgår)

Dag 12. Can Tho (Cai Rangs flydende marked) – Ho Chi Minh City/Saigon

Mekongdeltaet er perfekt for transporter med forskellige slags både og som resultat af dette er flydende markeder meget almindeligt her. Vi begynder derfor dagen med at besøge Cai Rangs flydende marked tidligt om morgenen. Her kan man finde alt fra frisk frugt og grøntsager til blomster og ferdig mad. De store både fungerer oftest som en gros for de små både der sælger videre stykvis til folk på indkøbstur. Det er en meget farverig og livlig oplevelse tidligt om morgenen når der handles aller mest. Vi tager tilbage til hotellet i Can Tho for at spise morgenmad og derefter checker vi ud og det bliver transfer tilbage til Ho Chi Minh City for en sidste overnatning inden vi forlader Vietnam. (Morgenmad og frokost indgår)

Dag 13. Ho Chi Minh City/Saigon – Mui Ne beach

Morgenmad på hotellet og derefter udcheckning og transfer til Mui Ne beach der ligger ca 200km/5 timer nordøst for Ho Chi Minh City. Når vi når frem checker vi ind på vort hotel og nyder resten af dagen på egen hånd. (Morgenmad indgår)

Dag 14-15. Mui Ne beach

Dagene spenderes på egen hånd i Mui Ne beach. (Morgenmad indgår alle dage)

Dag 16. Mui Ne - Ho Chi Minh – Skandinavien

Transfer til lufthavnen i Ho Chi Minh City for flyrejse hjem til Skandinavien.(Morgenmad indgår samt måltid på flyet)

Se priser & anmodninger om tilbud
Se priser & anmodninger om tilbud