Rejse til det klassiske Vietnam med Phu Quoc island

Rejse til det klassiske Vietnam med Phu Quoc island

med Orient Travel

Halong Bay

Rejse til det klassiske Vietnam med Phu Quoc island

med Orient Travel

rejser til Vietnam med orienttravel

Rejse til det klassiske Vietnam med Phu Quoc island

med Orient Travel

Phu Quoc

Rejse til det klassiske Vietnam med Phu Quoc island

med Orient Travel

rundrejse til Vietnam

Rejse til det klassiske Vietnam med Phu Quoc island

med Orient Travel

rundrejse til Vietnam

Rejse til det klassiske Vietnam med Phu Quoc island

med Orient Travel

Halong Bay - Rejser til Vietnam

Rejse til det klassiske Vietnam med Phu Quoc island

med Orient Travel

rejser til Vietnam med orienttravel

Rejse til det klassiske Vietnam med Phu Quoc island

med Orient Travel

Japanese Covered Bridge i Hoi An

Rejse til det klassiske Vietnam med Phu Quoc island

med Orient Travel

Halong Bay

Rejse til det klassiske Vietnam med Phu Quoc island

med Orient Travel

Kort over Rejse til det klassiske Vietnam med Phu Quoc island


Dag 1. Skandinavien – Hanoi

Fly fra Skandinavien til Hanoi med ankomst næste dag.

Dag 2. Ankomst Hanoi

Vi ankommer till Noi Bai lufthavn i Hanoi og bliver her mødt af vores guide og chauffør der tager os til vort hotel for incheckning. Resten af dagen spenderes på egen hånd. Overnatning på hotellet i Hanoi.


Dag 3. Hanoi (Byrundtur med Ho Chi Minh Mausoleum, Ba Dinh, One Pillar Pagoda, Tran Quoc Pagoda, Litteraturens Tempel, Hoan Kiem, Old Quarter)

Storbyen Hanoi byder på utallige fascinerende oplevelser og på dagens byrundtur besøger vi flere af de mest spændende kulturelle og historiske steder. Vi begynder med at besøge Ho Chi Minh Mausoleum, hvor Ho Chi Minhs (president i Nordvietnam 1954-1969) balsamerede krop findes, og det historiskt vigtige Ba Dinh - torvet hvor Ho Chi Minh erklærede Vietnam selvstændigt i 1945. Derefter besøger vi den berømte One Pillar Pagoda der ved at pagodaen er bygget på en enkelt søjle i en dam, symboliserer en lotusblomst - et af Vietnams mest ikoniske templer bygget af kejser Ly Thai Tong. Vi tager videre langs West Lake som er Hanois største ferskvandssø og kommer til Tran Quoc Pagoda. Dette smukke buddhisttempel er Hanois ældste tempel, mere end 1450 år gammelt. Herfra går turen til Litteraturens tempel, bygget i år 1070 og som i 1076 blev Vietnams første universitet, og videre til den smukke sø Hoan Kiem Lake, eller ”Sword Lake” som søen også kaldes efter en gammel legende. Et af dagens højdepunkter er uden tvivl en rundtur i Old Quarter der også er kendt som ”De 36 gader”. Her kan man besøge gallerier, møde kunstnere og håndværkere og opleve et mylder af butikker og værksteder med alt fra silke til kobber. Om aftenen oplever vi et vietnamesisk dukketeater inden vi tager tilbage til hotellet. (Morgenmad og frokost indgår)

Dag 4. Hanoi - Halong Bay (Thien Canh Son Cave, Hon Co Island)

Idag forlader vi Hanoi og kører ca 3,5 time til Ha Long Bay hvor vi går ombord på en klassisk træbåd – en ”junk” der tager os med på en spændende rundtur med overnatning ombord. Den smukke Ha Long Bay er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste og vi seljer gennem bugten der med sit turkise hav og næsten 2000 kalkstensøer skaber et fantastisk smukt landskab. Blandt øerne finder vi bland andet små flydende fiskrbyer og grotter med store mængder stalaktitter og stalagmitter. Om eftermiddagen oplever vi en af disse grotter og bader eller tager på kajaktur i en af de gemte laguner omkring Hon Co Island. (NB: Det detaljerede program kan variere noget avhængigt hvilken ”junk” man sejler med). Overnatning ombord på båden. (Morgenmad, frokost og middag indgår)

Day 5. Halong Bay (Flydende fiskeby) – Hanoi – Hoi An

Vi sejler idag videre med vores ”junk”-båd til de mindre besøgte områder i Ha Long Bay og nyder det spektakulære landskab. Med robåd besøger vi en flydende fiskeby og får mulighed for at besøge byens indbyggere og en flydende skole. Efter frokost kører vi tilbage til Hanoi. Vi tager derfra direkte til lufthavnen i Hanoi hvor vi tager med indenrigs fly videre til Da Nang, her bliver vi mødt af vores lokale guide og chauffør der tager os til den gamle by Hoi An. Her checker vi ind på vort hotel og har resten aftenen på egen hånd. (Morgenmad og frokost indgår)

Dag 6. Hoi An (byrundtur med Japanese Covered Bridge, Tan Ky-huset, Phuc Kien Assembly Hall)

Efter morgenmad skal vi ud på en byrundtur til fods og blandt andet besøge den japanske bro, Tan Ky-huset og Phuc Kien Assembly Hall. Byen Hoi An er et vandhul for lokale kunstnere og her er masser af spændende, hyggelige og anderledes gallerier. Hoi An er stærkt påvirket af japansk og kinesisk kultur og var tidligere en af de største og vigtigste handelshavne i landet. Den charmerende og vel bevarede gamle by har meget at tilbyde og er blandt andet kendt for sine dygtige skræddere. Eftermiddagen spenderes på egen hånd i Hoi An. (Morgenmad indgår)

Dag 7. Hoi An - Da Nang – Ho Chi Minh City/Saigon (Byrundtur med Reunification Palace, Krigsmuseet, Notre Dame, Operahuset)

Transfer til lufthavnen i Da Nang for en kort indenrigs flytur til Ho Chi Minh City, Vietnams største by (tidligere Saigon) med over 8 millioner indbyggere. Her bliver vi mødt af vores lokale guide der tager os til vort hotel i byens gamle franske kvarter, en bydel med masser af liv og bevægelse. Når vi har checket ind tager vi ud på en byrundtur og besøger Reunification Palace, Krigsmuseet og katedralen Notre Dame. Vi spadserer i gader omgivet af bygninger der er blevet symboler for krigstiden og vi passerer blandt andet operahuset og den tidligere CIA-bygning. Resten af aftenen spenderes på egen hånd. Overnatning på hotel i Ho Chi Minh City. (Morgenmad og frokost indgår)

Dag 8. Ho Chi Minh City/Saigon (Cu Chi tunnelen)

Vi tager idag et stykke udenfor byen for at besøge Cu Chi som er et meget omfattende nætverk af tunneler med en total længde på over 200 km. Tunnelerne er fuldt udstyret med bunkers, køkkener og hospital som guerillaen brugte under krigen. En lokal krigsveteran er til stæde og fortæller gerne om sine oplevelser (skal bestilles forud via guiden). Tunnelerne blev byggede for at beskytte indbyggerne fra bomber og kemiske våben men de fungerede også som en base som guerillaen brugte som udgangspunkt for sine anfald mod fienden. I nærheden findes en skydebane med mange forskellige slags våben og ammunition for dem der gerne vil prøve at skyde med et våben fra krigstiden (hvis tiden tillader, indgår ikke i prisen). Vi kører efter besøget tilbage til Ho Chi Minh City og spenderer eftermiddagen på egen hånd. (Morgenmad og frokost indgår)


Dag 9. Ho Chi Minh City/Saigon – Mekongdeltaet – Ho Chi Minh – Phu Quoc

Efter morgenmad og udcheckning kører vi i sydvestlig retning for at komme ned til Mekongdeltaet, en fortryllende labyrint af floder, kanaler, øer, sump og pagoder. I løbet af formiddagen oplever vi det lokale liv i deltaet der er et mylder af små byer, flydende markeder og smukke frugthaver og rismarker. Vi bevæger os rundt med forskellige transportmidler, blandt andet med vietnamesisk tuk-tuk og med ”sampan” – en båd som er et meget praktiskt transportmiddel i deltaet. Vi besøger også små markeder og familievirksomheder hvor vi blandt andet kan se hvordan man laver det let lokale kokosslik. I en frugthave og prøvesmager lidt forskellig lokal frugt hvorefter afslutter turen med en dejlig frokost på en lokal restaurant inden vi tager tilbage til Ho Chi Minh City og lufthavnen for at tage indenrigslfyet til paradisøen Phu Quoc island. Transfer til vort hotel for indcheckning. (Morgenmad og frokost indgår)

Dag 10-15. Phu Quoc island

Dagene spenderes på egen hånd på Phu Quoc island. (Morgenmad indgår alle dage)

Dag 16. Phu Quoc island – Ho Chi Minh City - Skandinavien

Transfer til lufthavnen for fly hjem til Skandinavien.

Se priser & anmodninger om tilbud
Se priser & anmodninger om tilbud